Log In

Inloggen

Uw wachtwoord vergeten?

Subtotaal: € 0,00

Gravel, hardcourt en padel onder 1 dak

In 2020 hebben we de banen in een bijzonder project mogen aanleggen. In het multi-functionele centrum in Etten-Leur wordt niet alleen getennist, gepadeld maar ook kun je er bowlen en squashen. De hele entourage straalt ambitie uit.

Zonder twijfel is het dak dat zich in 4 minuten kan openen de eye-catcher. Onder het dak liggen 5 gravel tennisbanen. Bij mooi weer speel je dus buiten, bij regen of wind gaat het dak automatisch dicht. Voor deze bijzondere situatie hebben we een bijzondere gravelsoort aangelegd: RedClay Pro. Aangezien de gravelbanen altijd gebruikt worden in droge omstandigheden is de baan opgebouwd uit gebonden gravel, afgestrooid met een geinpregneerde gravel. Zo hoeven slijtplekken niet te worden uitgevuld en is beregening niet nodig.

Onder de gravelbanen liggen 4 Plexipave hardcourtbanen. De banen zijn voorzien van een rubberlaag. Daardoor spelen de banen comfortabel maar met de eerlijke speeleigenschappen van hardcourt. Het voetenwerk is lichter dan op tapijt terwijl de balstuit en de effecten van de bal perfect tot zijn recht komen. In het centrum is gekozen voor een opvallende blauwe kleur op het speelveld en grijze uitlopen eromheen.

Op de tussenvloer liggen 4 padelbanen. Bij het bouwen van padelbanen kiezen we voor onze Nederlandse productie van de kooien: Padel-iD. Deze banen zijn het beste bestand tegen het Nederlandse klimaat en voldoen aan de eisen van NOC*NSF en Nederlands Bouwbesluit. Voor indoor zijn belastingen van minder hoog dan outdoor. Daarom hebben we speciaal voor deze indoor situatie een rankere versie ontworpen. De padelbanen zijn panoramisch, voorzien van 12 mm glas en ‘low-noise’ gaaswerk.

Alle banen zijn gekeurd door Kiwa ISA volgens de normen van de KNLTB en NOC*NSF.

RedClay ProRedClay ProRedClay Pro

« Terug