Log In

Inloggen

Uw wachtwoord vergeten?

Subtotaal: € 0,00

Plexipave

Logo

Plexipave banen

Zowel voor binnen- als voor buitenbanen leggen wij al jaren Plexipave aan, de hoog kwalitatieve kunststofbanen welke wereldwijd gebruikt worden. Plexipave is dé officiële baansoort van de Australian Open van 2007 tot 2020. In 2013 heeft Rekre Sport de toplagen van de Australian Open aangelegd.

Plexipave is een 100% acryl/ latex coating welke op beton of asfalt wordt aangebracht. In de volksmond worden deze banen ook wel hardcourtbanen genoemd. De banen zijn wereldwijd zeer populair omdat ze uitermate geschikt zijn voor alle niveaus van beoefening, training en coaching.

Plexipave kan op maat gemaakt worden, u kunt uw ideale gewenste snelheid, demping en kleurcombinatie kiezen. In Nederland is Plexipave in opkomst als vervanging van tapijt of als nieuwe toplaag op bestaande kunststofvloeren.  

Plexipave is zowel geschikt voor de recreatieve speler en de prestatieve speler, jong en oud en rolstoeltennissers. De Plexipave tennisbanen worden overal ter wereld aangelegd: bij clubs, universiteiten, recreatieparken en particulieren. Ook de meest prestigieuze toernooien kiezen voor deze topvloer.

De aanleg van Plexipave banen bij de Australian Open in Melbourne.

Wij zijn exclusieve dealer van de twee Grand Slam ondergronden in de Benelux:

Na de Olympische Spelen van Thene, Beijing en de Paralympics in London zal het tennistoernooi van de Olympische Spelen in Toyo worden gespeeld op DecoTurf.

In 2019 heeft Rekre Sport de banen van het KNLTB Nationaal Centrum aangelegd: 10 indoor Plexicushion Prestige, 2 outdoor DecoTurf en 12 gravelbanen.

Klik hier voor onze Plexipave en DecoTurf referentieprojecten. 

BinnenUsta

In februari 2017 is het Nationaal Tennis Centrum in Orlando (Florida) geopend. Maar liefst 101 tennisbanen zijn aangelegd, waarvan 55 gravelbanen, 32 Plexipave, 8 DecoTurf en 6 Rebound Ace banen. 

« Terug