Log In

Inloggen

Uw wachtwoord vergeten?

Subtotaal: € 0,00

Plexipave

Logo

Plexipave banen

Zowel voor binnen- als voor buitenbanen leggen wij al jaren Plexipave aan, de hoog kwalitatieve kunststofbanen welke wereldwijd gebruikt worden. Plexipave is dé officiële baansoort van de Australian Open. In 2013 heeft Rekre Sport de toplagen van de Australian Open aangelegd.

Plexipave is een 100% acryl/ latex coating welke op beton of asfalt wordt aangebracht. In de volksmond worden deze banen ook wel hardcourtbanen genoemd. De banen zijn wereldwijd zeer populair omdat ze uitermate geschikt zijn voor alle niveaus van beoefening, training en coaching.

Plexipave kan op maat gemaakt worden, u kunt uw ideale gewenste snelheid, demping en kleurcombinatie kiezen. In Nederland is Plexipave in opkomst als vervanging van tapijt of als nieuwe toplaag op bestaande kunststofvloeren.  

Plexipave is zowel geschikt voor de recreatieve speler en de prestatieve speler, jong en oud en rolstoeltennissers. De Plexipave tennisbanen worden overal ter wereld aangelegd: bij clubs, universiteiten, recreatieparken en particulieren. Ook de meest prestigieuze toernooien kiezen voor deze topvloer. Sinds 2007 is Plexipave de ondergrond van de Australian Open.

De aanleg van Plexipave banen bij de Australian Open in Melbourne.

Wij zijn exclusieve dealer van de twee Grand Slam ondergronden in de Benelux:

  • Plexipave – de officiële Australian Open ondergrond
  • DecoTurf – de officiële US Open ondergrond

Tijdens de Olympische Spelen van Athene en Beijing, de Paralympics in London, diverse Davis Cups en Fed Cups werd er ook op Plexipave of DecoTurf gespeeld.

Klik hier voor onze Plexipave en DecoTurf referentieprojecten. 

BinnenUsta

In februari 2017 is het Nationaal Tennis Centrum in Orlando (Florida) geopend. Maar liefst 101 tennisbanen zijn aangelegd, waarvan 55 gravelbanen, 32 Plexipave, 8 DecoTurf en 6 Rebound Ace banen. 

« Terug