Log In

Inloggen

Uw wachtwoord vergeten?

Subtotaal: € 0,00

STEENGOED 1 ltr

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 14,50
OF

Snel overzicht

Steengoed 1 Liter

Mocht u last hebben van dikke lagen mos dan gebruikt u er Steengoed bij de Biomos.
Ons product Steengoed is een reinigingsmiddel om atmosferische vervuilingen te verwijderen, in combinatie met Biomos versterken deze product elkaar zodat je ook de hardnekkige problemen de baas bent.
Pas op met Steengoed en geverfde delen en u zelf, het is namelijk een bijtende reiniger.
Mengverhouding Biomos met Steengoed:
Beide producten een halve liter op 15L water.
Ondanks dat u 2 producten gebruikt, wordt het niet duurder in gebruik.

Heeft u last van de hardnekkige levermossen dan kan u ook Biomos en Steengoed te gebruiken, maar is de mengerhouding sterker.
Mengverhouding Biomos met Steengoed bij levermossen:
Beide producten een halve liter op 10L water.

Dan hebben wij ook nog kleine verpakkingen van 200ml onkruidbestrijding (IMEX-3).
Werkzamestof is 360g/l glyfosaat, dit gebruiken hoveniersbedrijven ook in groot verpakkingen. Een groot voordeel van dit product is, dat u dit product samen kunt verspuiten met de Biomos en Steengoed. Zodat u al uw problemen met slechts 1x spuiten de baas kunt zijn.

Voor bovenstaande producten heeft u geen spuitlicentie nodig.
Click images to enlarge
STEENGOED 1 ltr
Steengoed 1 Liter Heeft u last van dikke lagen mos dan gebruikt u Steengoed bij de Biomos. Ons product Steengoed is een reinigingsmiddel om atmosferische vervuilingen te verwijderen, in combinatie met Biomos versterken deze product elkaar zodat je ook de hardnekkige problemen de baas bent. Pas op met Steengoed en geverfde delen en u zelf, het is namelijk een bijtende reiniger. Mengverhouding Biomos met Steengoed: Beide producten een halve liter op 15L water. Ondanks dat u 2 producten gebruikt, wordt het niet duurder in gebruik. Heeft u last van de hardnekkige levermossen dan kan u ook Biomos en Steengoed te gebruiken, maar is de mengerhouding sterker. Mengverhouding Biomos met Steengoed bij levermossen: Beide producten een halve liter op 10L water. Dan hebben wij ook nog kleine verpakkingen van 200ml onkruidbestrijding (IMEX-3). Werkzamestof is 360g/l glyfosaat, dit gebruiken hoveniersbedrijven ook in groot verpakkingen. Een groot voordeel van dit product is, dat u dit product samen kunt verspuiten met de Biomos en Steengoed. Zodat u al uw problemen met slechts 1x spuiten de baas kunt zijn. Voor bovenstaande producten heeft u geen spuitlicentie nodig.