Doorgaan naar inhoud
info@rekresport.com / 071-5223535
info@rekresport.com / 071-5223535
PADEL-ID STREET VIEW

PADEL-ID STREET VIEW

In tegenstelling tot de meeste padelbanen worden onze banen geproduceerd in Nederland. Met onze jarenlange ervaring hebben we de banen optimaal getekend, berekend en geconserveerd volgens de Nederlandse bouwnormen en het klimaat. Bijkomend voordeel is dat de fabrikantengaranties bij Nederlandse bedrijven lopen. 

Vraag een offerte aan
Materiaal

Materiaal

De Padel-iD Street View baan wordt opgebouwd uit frames. Op het middendeel zijn het frames met gaaswerk en op de achterzijdes frames met glas. Bij de gaasframes loopt de horizontale draad voor de verticale draad en wordt om de koker gelast. Doordat er geen strip overheen geplaatst wordt, is de balstuit overal even (on)gelijk. 

De glasframes zijn 3mm dik en worden frame aan frame bevestigd. De buitenste frames worden bevestigd aan de hoekpaal (4mm) en lichtmast (4mm). Door deze extra stevige tussenpunten is de kooi zeer stabiel. Op de kokers van de frames wordt neopreen geplakt waartegen het glas wordt gemonteerd. Gekozen kan worden voor 10mm en 12mm gehard glas. Bij Padel-iD zijn alle glaspanelen standaard 3 mtr hoog, ook op de lange zijde, voor extra mooie doorkijk vanaf de zijkant.

Lees hier verder