Doorgaan naar inhoud
info@rekresport.com / 071-5223535
info@rekresport.com / 071-5223535
PADEL-ID FULL VIEW

PADEL-ID FULL VIEW

In tegenstelling tot de meeste padelbanen worden onze banen geproduceerd in Nederland. Met onze jarenlange ervaring hebben we de banen optimaal getekend, berekend en geconserveerd volgens de Nederlandse bouwnormen en het klimaat. Bijkomend voordeel is dat de fabrikantengaranties bij Nederlandse bedrijven lopen. 

Vraag een offerte aan
Materiaal

Materiaal

In de Padel-iD line-up is Full View de panoramische kooi. De Padel-iD Full View baan wordt op het middendeel opgebouwd uit frames met gaaswerk. Het glas op de achterzijde wordt opgesloten met horizantale liggers, hoekpalen en lichtmasten. Hoekpalen en lichtmasten zijn 4mm thermisch verzinkt. De horizontale liggers zijn ook thermisch verzinkt maar de dikte van het staal is afhankelijk van het windgebied: 4, 6 of 8 mm. 

Bij de gaasframes loopt de horizontale draad voor de verticale draad en wordt om de koker gelast. Doordat er geen strip overheen geplaatst wordt, is de balstuit overal even (on)gelijk. Het glas wordt gemonteerd nadat er neopreenband op het staal is aangebracht. Full View wordt altijd uitgevoerd met 12mm gehard glas. Bij Padel-iD zijn alle glaspanelen standaard 3 mtr hoog, ook op de lange zijde, voor extra mooie doorkijk vanaf de zijkant.
  

Lees hier verder