Doorgaan naar inhoud
info@rekresport.com / 071-5223535
info@rekresport.com / 071-5223535
Jarenlange ervaring

Jarenlange ervaring

Zowel voor binnen- als voor buitenbanen leggen wij al jaren Plexipave aan, de hoog kwalitatieve kunststofbanen welke wereldwijd gebruikt worden. Plexipave is dé officiële baansoort van de Australian Open van 2007 tot 2020. In 2013 heeft Rekre Sport de toplagen van de Australian Open aangelegd.

Vraag een offerte aan
Materiaal

Materiaal

Plexipave is een 100% acryl/ latex coating welke op beton of asfalt wordt aangebracht. In de volksmond worden deze banen ook wel hardcourtbanen genoemd. De banen zijn wereldwijd zeer populair omdat ze uitermate geschikt zijn voor alle niveaus van beoefening, training en coaching.

Medium-slow balsnelheid
Middelhoge en uniforme balstuit
Juist effect

Topspin en slice

Vertrouwd voetenspel
Speleigenschappen

Speleigenschappen

Plexipave kan op maat gemaakt worden, u kunt uw ideale gewenste snelheid, demping en kleurcombinatie kiezen. In Nederland is Plexipave in opkomst als vervanging van tapijt of als nieuwe toplaag op bestaande kunststofvloeren.  

De baan voor iedereen

De baan voor iedereen

Plexipave is zowel geschikt voor de recreatieve speler en de prestatieve speler, jong en oud en rolstoeltennissers. De Plexipave tennisbanen worden overal ter wereld aangelegd: bij clubs, universiteiten, recreatieparken en particulieren. Ook de meest prestigieuze toernooien kiezen voor deze topvloer.