Doorgaan naar inhoud
info@rekresport.com / 071-5223535
info@rekresport.com / 071-5223535
TennisPro Vision

TennisPro Vision

Veel spelers geven de voorkeur aan de speltechnische eigenschappen van gravel, hoewel de club graag eenvoudiger onderhoud wil. Om aan deze eigenschappen beter invulling te geven is het product TennisPro Vision ontwikkeld. Sinds januari 2013 kent TennisPro Vision een algemene norm NOCNSF-KNLTB2-15 d. TennisPro Vision kan gebouwd worden op een zand/lava constructie of op een poreuze gebonden onderbouw (beton of asfalt).

Materiaal

Materiaal

De toplaag van TennisPro Vision bestaat uit rood keramisch materiaal wat gebonden wordt door een intensief getufte kortpolige (rode) kunstgrasmat. De kunstgrasvezels reiken tot nét onder de top van de infill waardoor het effect van glijden bewerktstelligd wordt. De speltechnische eigenschappen liggen daardoor dicht bij gravel.

Onderhoud

Onderhoud

Net als andere banen vergt ook TennisPro Vision onderhoud. De banen dienen minimaal één keer per jaar professioneel gereinigd te worden voor optimale staat van de mat, de beste levensduur en voor het behoud van de garantie. Daarnaast is er dagelijks onderhoud dat door de club zelf uitgevoerd kan worden, dit kan bestaan uit het verwijderen van blad, takken en vuil en borstelen en slepen van de banen. De mate van onderhoud en de beschikking over de juiste onderhoudsmaterialen spelen uiteraard een rol bij TennisPro Vision banen. Het onderhoud en de levering van onderhouds- en inrichtingsmaterialen kan Rekre Sport ook verzorgen. Voor het uitvoeren van het onderhoud kunt u bij ons vrijblijvend een offerte opvragen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.