Doorgaan naar inhoud
info@rekresport.com / 071-5223535
info@rekresport.com / 071-5223535
Jarenlange ervaring

Jarenlange ervaring

Zowel in het binnen- als buitenbanen leggen wij al jaren DecoTurf aan, hoog kwalitatieve kunststofbanen waar wereldwijd op wordt gespeeld. 

DecoTurf is dé officiële baansoort van de Olympische Spelen in Tokyo.

Vraag een offerte aan
Materiaal

Materiaal

DecoTurf wordt in meerdere lagen acryl op beton of asfalt aangebracht. In de volksmond worden deze banen ook wel hardcourtbanen genoemd maar kunnen met dempende lagen worden uitgevoerd waardoor ze veel comfort aan de speler geven. De banen zijn wereldwijd zeer populair omdat ze uitermate geschikt zijn voor alle niveaus van beoefening, training en coaching.

Medium-slow balsnelheid
Middelhoge en uniforme balstuit
Juist effect

Topspin en slice

Vertrouwd voetenspel
Speleigenschappen

Speleigenschappen

DecoTurf wordt op maat gemaakt. U kunt uw ideale gewenste snelheid, demping en kleurcombinatie kiezen. In Nederland is DecoTurf in opkomst als vervanging van tapijt of als nieuwe toplaag op bestaande kunststofvloeren. De samenstelling en de aanlegmethode hebben een directe invloed op de speeleigenschappen van de baan. De speeleigenschappen kunnen dan ook naar wens worden aangepast. Bij juiste aanleg heeft deze baan extreem eerlijke eigenschappen.

De baan voor iedereen

De baan voor iedereen

DecoTurf is zowel geschikt voor de recreatieve speler en de prestatieve speler, jong en oud en rolstoeltennissers. De DecoTurf tennisbanen worden overal ter wereld aangelegd: bij clubs, universiteiten, recreatieparken en particulieren. Ook de meest prestigieuze toernooien kiezen voor deze topvloer. Sinds 1978 is DecoTurf de ondergrond op de US Open.