Doorgaan naar inhoud
info@rekresport.com / 071-5223535
info@rekresport.com / 071-5223535
Kunstgras

Kunstgras

Kunstgrasbanen zijn de laatste 10 jaar erg in opkomst. Door deze toename zijn er vele soorten en maten op de markt gekomen. De laatste jaren zijn met name de rood zand ingestrooide kunstgrasbanen erg populair. Rekre Sport levert op dat gebied TennisPro Vision

Vraag een offerte aan
Materiaal

Materiaal

Kunstgras is door de opbouw snel waterdoorlatend en het hele jaar intensief bespeelbaar behalve tijdens opdooi of als er sneeuw ligt.

Onderhoud

Onderhoud

Net als andere banen vergt ook kunstgras onderhoud. De banen dienen minimaal één keer per jaar professioneel gereinigd te worden voor optimale staat van de mat, de beste levensduur en voor het behoud van de garantie. Daarnaast is er dagelijks en wekelijks onderhoud dat door de club zelf uitgevoerd kan worden, dit kan bestaan uit het verwijderen van blad, takken en vuil en borstelen en slepen van de banen. De mate van onderhoud en de beschikking over de juiste onderhoudsmaterialen spelen uiteraard een rol bij kunstgras banen. Het onderhoud en de levering van onderhouds- en inrichtingsmaterialen kan Rekre Sport ook verzorgen. Voor het uitvoeren van het onderhoud kunt u bij ons vrijblijvend een offerte opvragen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.