Doorgaan naar inhoud
info@rekresport.com / 071-5223535
info@rekresport.com / 071-5223535

Laatste Nieuws

RSS
 • REKRE SPORT - OFFICIAL PARTNER - PREMIER PADEL ROTTERDAM

  REKRE SPORT - OFFICIAL PARTNER - PREMIER PADEL ROTTERDAM

  Welkom bij het P1-toernooi in Rotterdam Ahoy, waar zowel toeschouwers als professionele spelers een onvergetelijke ervaring beleven. Betreed van 9 tot en met 15 september 2024 een wereld van topniveau sport, waar de top 48 dames- en herenspelers van de wereld strijden om de felbegeerde titel.
  Nu lezen
 • Justpadel partner van Rekre sport

  Justpadel partner van Rekre sport

  Met trots delen wij mee dat Justpadel onze partner en leverancier is van hoogwaardige padelartikelen. Verken het uitgebreide assortiment, met speciale aandacht voor de topkwaliteit Siux-producten, allemaal beschikbaar tegen de meest voordelige prijzen. We kijken ernaar uit om je te voorzien van de beste uitrusting, zodat je optimaal van deze sport kunt genieten. Kies voor kwaliteit, kies voor justpadel.com.
  Nu lezen
 • De Losser Methode - gravel onderhoud

  De Losser Methode - gravel onderhoud

  Dit is een nagenoeg volledig gemechaniseerde onderhoudsmethode die zowel in tijd als geld veel winst oplevert. Daarnaast zorgt deze gemechaniseerde methode, voor een consistentere kwaliteit van onderhoud. De resultaten zijn veel beter dan bij handmatig onderhoud. 
  Nu lezen
 • Magazijn Opendag 27 Februari

  Magazijn Opendag 27 Februari

  Dinsdag 27 februari is het weer zover, de Rekre Sport magazijn open dag. We stellen ons magazijn van 10.00 tot 17.00 uur voor u open.

  Op deze dag nodigen we u uit het grootste assortiment inrichtings- en onderhoudsmaterialen voor padel en tennis te bezoeken in Baarn. We leiden u, onder het genot van een hapje en een drankje, rond en informeren u graag over ons assortiment.
  Nu lezen
 • Wat kun je doen met sneeuw/vorst?

  Wat kun je doen met sneeuw/vorst?

  Bij droog vriesweer blijft het zand los in de vezels liggen. Het is, afgezien van het spelplezier, in principe geen punt om een kunstgrasveld te bespelen bij –10° C. Bij vochtig vriesweer zal het vocht in het zand hard worden. Het is dan sporttechnisch gezien gevaarlijk om te sporten op een kunstgrasveld vanwege het blessuregevaar. Wij raden aan om bevroren gedeeltes, indien mogelijk, niet te bespelen.
  Nu lezen
 • Fijne Feestdagen en een Gelukkig Nieuw Jaar!

  Fijne Feestdagen en een Gelukkig Nieuw Jaar!

  Via deze weg willen we iedereen bedanken voor het afgelopen jaar, het was een fantastisch 2023!!

  Geniet van de fijne Kerstdagen en wij wensen ieder een gelukkig Nieuw Jaar.

  Wij zijn gesloten van 22 december tot en met 1 januari.

  Graag tot in 2024!

  Een sportieve groet namens het Rekre Team.

  Nu lezen
 • BOSA Subsidie verlengd!

  BOSA Subsidie verlengd!

  Goed nieuws!

  De Bosa Subsidie is verlengd tot en met 2028.
  Bent u benieuwd of u hiervoor in aanmerking komt? Check de volgende link, of neem contact op met ons kantoor, zodat we u meer informatie kunnen geven.

  Nu lezen