Doorgaan naar inhoud
Specialist in padelbanen

Specialist in padelbanen

Rekre Sport heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in de levering en aanleg van padelbanen inclusief onderbouw, staalconstructie, verlichting, kunstgras en bijbehorende materialen. Met onze expertise vanuit de tenniswereld en met uiteraard gespecialiseerde partners werken wij hard aan het promoten en leveren van de relatief nieuwe sport in Nederland. Wij zien padel als een prachtige aanvulling op tennis. Bijvoorbeeld bij verenigingen die hun leden extra aanbod willen bieden, om leden te behouden/winnen of racketcentra die hun assortiment racketsporten willen uitbreiden.

Meer over Padel-iD
Padel

Padel

Padel is in de wereld een snel opkomende sport. Ook in Nederland is de opkomst van padel inmiddels een feit. Padel zorgt voor extra aanbod in variatie en keuzevrijheid en kan op meerdere fronten tennisverenigingen versterken. Twee sporten voor één contributie is daarbij de sleutel. Op deze pagina geven we in vogelvlucht een aantal belangrijke adviezen en aandachtspunten bij de aanleg van een padelbaan. Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop!

Padel ID

Rekre Sport produceert haar banen zelf in Nederland. Hiermee bereiken we dat de banen optimaal geschikt zijn voor de Nederlandse eisen en ons klimaat. Lees hierover meer op onze padelsite: www.padel-id.com