Doorgaan naar inhoud
info@rekresport.com / 071-5223535
info@rekresport.com / 071-5223535
Magazijn Opendag 27 Februari

Magazijn Opendag 27 Februari

Dinsdag 27 februari is het weer zover, de Rekre Sport magazijn open dag. We stellen ons magazijn van 10.00 tot 17.00 uur voor u open.

Op deze dag nodigen we u uit het grootste assortiment inrichtings- en onderhoudsmaterialen voor padel en tennis te bezoeken in Baarn. We leiden u, onder het genot van een hapje en een drankje, rond en informeren u graag over ons assortiment.

We hebben ook een aantal leveranciers uitgenodigd.
Zo kunt u bijvoorbeeld de hele lijn van de Losser-methode bij ons bezichtigen en krijgt u indien gewenst een duidelijke uitleg hierover door een expert.
Daarnaast is onze specialist in het onderhoud van padelbanen aanwezig. Hij informeert u graag over het onderhoud op de padelbanen en welke artikelen uit onze groothandel het beste en prettigst voor u werken. 

Met Rekre Sport hebben we inmiddels al meer dan 500 padelbanen aangelegd. Zowel indoor als outdoor. Mocht u ook padel overwegen, dan kunnen we u verder informeren over o.a. het proces, de vergunningsaanvraag, de kwaliteitsborging voor het bouwen en over onze unieke Nederlandse padelbanen. 

Last but not least, we presenteren ook onze nieuwe catalogus (2024) met prachtige nieuwe producten. Deze geven we u graag weer mee zodat u ook komend jaar tijdens de koffie de catalogus kunt doornemen (en hopelijk mooie dingen bestelt). 

Tot de 27e februari. We kijken uit naar uw komst! Uiteraard ontvang je een leuke goodie bag bij aanwezigheid 😊.

Graag vernemen we met hoeveel personen komt via: info@rekresport.com 

PS: volg onze online kanalen voor de speciale actie deze dag! 

Met sportieve groet,

Team Rekre Sport

Vorig artikel De Losser Methode - gravel onderhoud
Volgend artikel Dagverslagen eerst en tweede speelronde Cupra Eredivies Padel !!